علی یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که نرخ های اعلام شده بر اساس نوع اتومبیل ها متفاوت است؛ اظهار داشت: نرخ پایه خودرو پیکان و پراید برای دانش آموزان ابتدایی و متوسطه اول که روز پنج شنبه تعطیل هستند ماهانه 33 هزار تومان و خودرو سمند و پژو 36 هزار و 200 است.
وی بیان داشت: نرخ پایه خودرو پیکان و پراید و خودرو سمند و پژو برای دانش آموزان ابتدایی و متوسطه اول که روز پنج شنبه به مدرسه می روند به ترتیب 39 هزار تومان و 42 هزار و 800 تومان اعلام شده است.
رئیس گروه انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش قم عنوان کرد: همچنین نرخ پایه خودرو پیکان و پراید و خودرو سمند و پژو برای دانش آموزان متوسطه دوم که روز پنج شنبه به مدرسه نمی روند به ترتیب 41 هزار و 100 تومان و 45 هزار و 200 تومان اعلام شده است.
وی ابراز داشت: نرخ پایه خودرو پیکان و پراید و خودرو سمند و پژو برای دانش آموزان متوسطه دوم که روز پنج شنبه به مدرسه می روند به ترتیب 48 هزار و 600 تومان و 53 هزار و 400 تومان اعلام شده است.
یوسفی بیان کرد: خودرو ون برای همه مقاطع تحصیلی که روز پنج شنبه به مدرسه می روند 28 هزار توامان و برای کسانی که این روز به مدرسه نمی روند 33 هزار و 100 تومان اعلام شده است.
رئیس گروه انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان قم یادآور شد: این نرخ ها نرخ پایه هستند و بر اساس مسافت سه کیلومتری از منزل تا مدرسه محاسبه می شود به طوری که مسافت سه تا هفت کیلومتری به ازای هر کیلومتر 10 درصد و اگر بیش از هفت کیلومتر بود پنج درصد به نرخ پایه اضافه می شود.
وی تصریح کرد: رانندگان سرویس های مدارس از سوی مدیران مدرسه برای عملکرد خود توجیه شده اند و جلساتی برگزار می شود.
لزوم رعایت آداب اسلامی از سوی رانندگان
رئیس گروه انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: رانندگان سرویس های مدارس با سایر رانندگان متفاوت هستند به گونه ای که الزام به مسائل اخلاقی، تربیتی و آداب اسلامی از مواردی است که باید توسط این رانندگان توجه شود.
یوسفی ابراز کرد: بر اساس کارکرد در ایام تعطیلات سال نو و پایان سال تحصیلی برای خدمات ارائه شده نرخ ارائه نمی شود.
وی عنوان کرد: باید برچسب را از تاکسیرانی دریافت و به رانندگان داده شود و رانندگان ملزم به چسباندن آنها به خودرو خود هستند.
رئیس گروه انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان قم افزود: سرویس های مدارس دخترانه توسط شرکتهای حمل و نقل تحت نظارت تاکسیرانی انجام میشود و رانندگان تحت نظارت پلیس راهور هستند.
وی ابراز داشت: رانندگان سرویس های مدارس باید دارای کارت سلامت و کارت شرکت های حمل و نقل باشند و موارد اعلام شده را رعایت کنند.
رئیس گروه انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: تعداد سرنشین های اتوبوس و مینی بوس بر اساس ظرفیت مجاز مندرج در کارت خودرو و تعداد سرنشین ها در خودرو سواری برای دوره متوسطه اول پنج نفر و برای دوره متوسطه دوم چهار نفر است.
وی در پایان افزود: تعداد خودروها و نوع آنها و رانندگان سرویسهای مدارس هنوز مشخص نشده است و طی ماه آینده معلوم خواهد شد.
نظر شما